Scale-Up Offshore

År:
2016 - 2019
Afsluttet

Har din virksomhed potentialet til at bidrage til udvikling af offshore industrien, har i en stærk forretningside, men har bruge for hjælp til at skalere virksomheden, så er Scale-Up Denmark måske noget for jer.

Scale Up Denmarks Center for Offshore (SCO) er beliggende i Esbjerg. SCO er et vækst program for iværksætter og SMV virksomheder, der efterspørger hjælp til forretningsudvikling, vækst og skalering indenfor offshore industrien.

Formål

Formålet med projektet er at understøtte, udvikle og accelerere 30 virksomheder / iværksættere målrettet offshore branchen over en periode på tre år.

Tæt samarbejde med Offshore Branchen

Det er branchen selv, der opstiller fokusområderne fra år til år, ligesom branchen selv er med til at pege på de virksomheder / iværksættere, der får mulighed for at deltage i forløbene. Offshore branchen er endvidere involveret i event / investor dage, ligesom branchen deltager med specialister i forbindelse med forløbene.

Program indhold

Programmet kan kort beskrives, som følger:

  • Et skræddersyet program målrettet den enkelte virksomhed med mere end 180 timers træning baseret på aktivitetsplaner og milepæle
  • Samarbejde med industrieksperter fra ledende virksomheder, som deler indsigt og erfaring fra branchen indenfor alle aspekter – strategi, forretningsmodel, salgsstrategi, implementering, organisation, produktion etc
  • 6 intensive træningssessioner af en dags varighed fordelt henover programmet, hvor der også er mulighed for at netværke på tværs af virksomheder
  • Adgang til investornetværk

Programmet har en værdi på 250.000 kr., men deltagelse er gratis for de 10 mest lovende virksomheder.

Information

Yderligere information om SCO og de øvrige Scale-Up Centre kan finde her – https://scale-updenmark.com/portfolio_page/offshore-industry/

Partnere

BRE er en del af et konsortium. Derudover deltager Next Step Challenge, Business Esbjerg og Energy Innovation Cluster i projektet.

Finansiering

Projektet er finansieret af EU regionalfondsmidler, af de fem vækstfora, samt midler fra øvrige offentlige og private aktører.

Kontakt

Erik Dam

Sekretariatsleder

T: +45 36 97 35 10

M: +45 53 34 23 59

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail

Winnie Abildgaard

Projektleder

T: +45 36 97 35 08

M: +45 53 31 80 07

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail