Scale-Up Offshore skaber allerede job og vækst

Udgivet:
3. september 2019

Udviklingsprojektet Scale-Up Offshore er kørt til ende og allerede nu ser man flotte resultater af projektet, der på sigt vil skabe øget omsætning for mere end 720 millioner kroner.

Scale-Up Offshore projektet startede i 2016 og skulle understøtte, udvikle og accelerere offshore virksomheder. I løbet af projektets 3-årige forløb har 25 virksomheder gennemført et nøje tilrettelagt træningsforløb, der løftede deres niveau og skabte grobund for videre udvikling inden for branchen.

I tillæg til gennemførsel af træningsforløbene har projektet arbejdet målrettet med at åbne op for samarbejde og fælles indsatser overfor branchespecifikke udfordringer.

For projektet har det betydet, at man kontinuerligt har haft input og samspil med nogle af branchens større virksomheder, og dermed løbende har haft dialog om træningsforløbets opbygning, om eksisterende og kommende udfordringer og haft mulighed for at styrke branchens interne økosystem med netværk og samarbejde.

Projektet nåede sin officielle afslutning ved udgangen af juni 2019. Resultaterne forventes dog at realiseres løbende hen over de kommende år, og allerede nu tegner det godt.

Resultater

Det forventes, at man vil kunne se resultater fra projektet realiseret over de kommende minimum 5 år, men allerede nu har projektet bidraget til skabelsen af 10 job, en øget vækst i omsætning på over 32 millioner kroner og en øget vækst i eksport på over 15,5 millioner kroner.

Det estimeres, at resultaterne over 5 år vil nå 200 job, mere end 720 millioner kroner i øget omsætning og mere end 400 millioner kroner i øget eksport.

Scale-Up Offshore projektet blev finansieret af EU Regionalfondsmidler, de 5 vækstfora, samt midler fra offentlige og private aktører.

Partnere i projektet er Business Region Esbjerg, Next Step Challenge, Business Esbjerg og Energy Innovation Cluster.

Læs mere hos Scale-Up Denmark, klik her.

Kontakt

Erik Dam

Sekretariatsleder

T: +45 36 97 35 10

M: +45 53 34 23 59

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail

Winnie Abildgaard

Projektleder

T: +45 36 97 35 08

M: +45 53 31 80 07

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail