Kulturelle oplevelser i Vadehavet

Udgivet:
20. november 2019

18 faktaark skal gøre reklame for kultursteder både nord og syd for den dansk-tyske grænse.

Vadehavet er kendt for sine naturoplevelser – for eksempel ’sort sol’-fænomenet, trækfuglene, der raster på vaderne og østerssafari.  Men Vadehavet byder også på kulturoplevelser, der er lige så store og mangfoldige.

EU Interreg-projektet NAKUWA har gjort det mulig at fremhæve kulturelle oplevelser. I alt er der defineret 18 must see-kulturoplevelser, som alle nu er blevet præsenteret i faktaark på dansk og tysk.

De enkelte faktaark er bygget op den måde, at selve attraktionen beskrives med tekst og billeder. Men der gøres også reklame for andre relevante oplevelser i vadehavsregionen, og sjove og spændende historier om attraktionen formidles som såkaldte ’fun facts’.

Arkene er tænkt til udlevering på turistkontorer, til brug hos rejseselskaber og til oplysning for den enkelte interesserede. Du kan finde arkene her.

NAKUWA

Projektet er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

Kontakt

Erik Dam

Sekretariatsleder

T: +45 36 97 35 10

M: +45 53 34 23 59

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail