Lokal verdensarv får stor opmærksomhed i Berlin

Udgivet:
12. marts 2019

En lille film om syddansk verdensarv er netop blevet præmieret på verdens største turistmesse i Berlin.

Verdensarven i Syddanmark består af Christiansfeld, Vadehavet og Jelling og Vadehavet og de seneste år er de tre steder rykket tættere sammen, når det gælder markedsføring.

Målet er at fortælle historien om disse tre meget forskellige verdensarvssteder, der kan nås inden for overskuelig køretid. Region Syddanmark har støttet dette projekt og en af de konkrete resultater er den lille to minutters film ”Generations”. Den fortæller om de tre steder og om det helt særlige med at give verdensarven videre. Verdensarv er noget, vi føler, deler – og giver videre til næste generation.

Filmen har torsdag formiddag fået 3. pladsen i Golden City Gate Awards, i kategorien “Regional” promotion på den store turismemesse ITB i Berlin.

Messen er verdens største og tiltrækker blandt andre tusindvis af journalister hvert år. Golden City Gate er en international konkurrence for film og multimedieproduktioner inden for turistbranchen, og de prestigefyldte priser uddeles hvert år i forbindelse med den store rejsemesse ITB. I alt 148 produktioner fra 32 forskellige lande deltog i konkurrencen.

”Det er jo fantastisk at være tilstede og blive præmieret sådan et sted. Konkurrencen om turisterne er benhård, så det her er en rigtig god vej til opmærksomhed. Vi synes også filmen rammer en helt særlig tone, der er noget andet end det man normalt ser i reklamer for feriesteder, siger museumschef Morten Teilmann-Jørgensen fra Kongernes Jelling.

Filmen er lavet i et samarbejde mellem Verdensarvsstederne Christiansfeld, Jelling og Vadehavet – produceret af Frame & Work.

Læs mere på: http://www.worldheritage-southdenmark.com/

Kontakt

Malene Levsen Olesen

Projektmedarbejder - BARSEL

T:

M:

Send mail