Fokus på medarbejderne ved konference om effektivisering af Supply Chain

Udgivet:
7. november 2019

Som del af projektet Fremtidens Arbejdskraft var mere end 20 deltagere med til konference i Vejen d. 30. oktober.

På programmet var effektivisering af Supply Chain og dagens 5 indlægsholderen delte ud af både teori og praktisk erfaring i løbet af konferencens 3 timer.

Ifølge professor ved Syddansk Universitet Jan Stentoft er der især 3 hovedpunkter, der er vigtige når effektiviseringsprocessen går i gang:

• Forstå helheden af din forretning
• Jagt facts
• Inddrag virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne

Jan Stentoft kridtede således banen op for resten af indlægsholderne.

Efterfølgende fik deltagerne et indblik i, hvordan der til hverdag arbejdes med Supply Chain hos både Aflow Scandinavia og Mac Baren Tobacco Company. Dette både med overblik over de nuværende arbejdsgange, men også med indsigt i, hvordan virksomhederne var nået dertil. En af hovedlektionerne fra disse indlæg var også medarbejdernes betydning for vellykket effektivisering.

Fokus for konferencens to sidste indlægsholdere var også medarbejderne – og mere specifikt kompetenceudvikling, opkvalificering og efteruddannelse af medarbejdere, så Supply Chain effektiviseringerne lettere kan gennemføres.

Dygtige og engagerede medarbejdere er et must for effektivisering af Supply Chain, og gennem uddannelsesforløb – som forløbene tilgængelige igennem Projekt Fremtidens Arbejdskraft – kan medarbejderne blive medejere og medspillere i et effektiviseringsforløb.

Se info om konference på projektets hjemmeside. Klik her.

Fremtidens Arbejdskraft

Projektet er finansieret af EU Socialfondsmidler samt af Vækstforum i Region Syddanmark, ligesom parterne i projektet bidrager med egenfinansiering.

Læs mere her.

Kontakt