Destinationschef fundet,

Udgivet:
29. oktober 2020

Den kommende turist destination for Esbjerg og Fanø Kommuner har fundet sin destinationschef.

Hans Peter Folmann, der gennem de seneste 15 år har arbejdet med oplevelsesindustrien gennem salg og marketing i LEGO, som projektansvarlig for etableringen af LEGOHOUSE og senest som turist- og erhvervschef i Billund Erhvervsfremme, skal stå i spidsen for den kommende turist destination for Esbjerg og Fanø Kommuner.

”Jeg er sikker på, at vi med Hans Peter Folmann har fundet den rigtige chef til at få destinationen etableret i et tæt samarbejde med den kommende bestyrelse og med hele turisterhvervet i vores to kommuner,” udtaler borgmester Sofie Valbjørn, Fanø Kommune.


Hans Peter Folmann

”Jeg glæder mig til opgaverne og til sammen med aktørerne, at fortsætte den succesfulde udvikling af turisterhvervet, der allerede er skabt i destinationen,” siger Hans Peter Folmann, og fortsætter:

”Historien, arkitekturen, kulturen, naturen, Vadehavet og Vesterhavet samt en moderne storby er den cocktail ingen andre destinationer kan byde på! Potentialet er stort, men det er også en opgave at finde den rigtige balance i udviklingen af destinationen, samt at få alle aktører og interessenter med på denne spændende og krævende rejse” understreger Hans Peter Folmann.

Hans Peter Folmann er 50 år, har en international uddannelse indenfor salg og marketing og har i sin karriere besiddet lederstillinger i Dansk Supermarked, B&O, LEGO, LEGOHOUSE og Billund Erhvervsfremme.

Kontakt

Erik Dam

Sekretariatsleder

T: +45 36 97 35 10

M: +45 53 34 23 59

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail