Uddannelse

BRE arbejder for at styrke både efteruddannelse, videregående uddannelser, samt det generelle studiemiljø i hele området

Videregående uddannelser

Samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner i Esbjerg i forhold til en forøgelse af antallet af studerende, virksomhedssamarbejde, samarbejde med ungdomsuddannelser, projekter og studiejobs på tværs af BRE kommunerne. Samarbejdet skal inkludere erhvervsråd i BRE kommunerne, idet indsatsen skal synliggøres i alle virksomhederne. Det er af afgørende betydning, at vi til stadighed regionalt udbyder de uddannelser virksomhederne og offentlige instanser har behov for.

Der skal være en bedre sammenhæng i hele uddannelsessøjlen og en bedre overgang fra grundskolen til ungdomsuddannelse til videregående uddannelse.

Projekt:

  • Fremtidens arbejdskraft (FAK). Fokus på det dobbelte kompetenceløft i SMV virksomheder i udvalgte brancher + udvikling af samarbejdsmodel der skal sikre bedre overblik og adgang til kompetenceløft af medarbejdere. Læs mere om projektet her – http://www.fremtidensarbejdskraft.dk/

Handlingsplan 2017

BRE understøtter Esbjergs vison om, at der i 2020 er 10.000 studerende på de videregående uddannelsesinstitutioner i Esbjerg.

Der er bl.a. fokus på en bedre dialog med ungdomsuddannelserne. BRE har således taget følgende initiativ:

  • Strategisk workshop med deltagelse af ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelsesinstitutioner i BRE geografien og Vejen Kommune.

Kontakt

Tom L. Nielsen

Direktør

T: +45 36 97 35 03

M: +45 21 66 24 74

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail

Erik Dam

Sekretariatsleder

T: 36 97 35 10

M: 53 34 23 59

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail