Sydvestjyske Smagsoplevelser

Et interessefælleskab, der arbejder for at fremme bevidstheden om Sydvestjyske kvalitetsfødevarer og kulinariske oplevelser, og markere Sydvestjylland nationalt og internationalt.

Sydvestjyske Smagsoplevelser er et tværkommunalt samarbejde med fødevareaktører fra Varde, Esbjerg, Fanø, Tønder og Vejen Kommuner. Der er 145 aktører med i netværket fordelt på ca. 55 fødevareproducenter, 50 restauranter, 20 specialbutikker og 20 formidlere.

Strategi

Sydvestjyske Smagsoplevelser har formuleret en strategi, der tager afsæt i virksomheders behov. Der er defineret en klar mission og ti konkrete indsatser. Se vores strategi.

I netværket koordineres festivaler, udviklingstiltag, oplevelsesevent, messedeltagelse, branding tiltag, presseture mv. og der afholdes løbende netværksmøder samt workshops og kompetenceudviklingstiltag efter behov. Eksempler på tiltag:

Finansiering

Aktiviteterne understøttes af forskellige projektmidler som løbende søges hjem i BRE  samt medfinansiering fra forskellige samarbejdspartnere og  en mindre egenbetaling fra aktører som deltager i de enkelte aktiviteter.

Netværket og fødevareaktørerne præsenteres på hjemmesiden: http://www.sydvestjyskesmagsoplevelser.dk/da/forside/

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

Projektkoordinator

T: +45 36 97 35 43

M: +45 23 36 47 12

Niels Bohrs Vej 6

6700 Esbjerg

Send mail